Azprotein Foods Group

Şirkət haqqında:
"AzProtein" Azərbaycanın milli markasıdır. 2011-ci ilin yanvar ayından etibarən Azərbaycan şirkəti ”AzProtein Foods Group” ən inkişaf etmiş texnologiyaya sahib olan modern müəssisədə dana əti istehsalını davam etdirir.
6 aylıqlarında fermaya qəbul edilən buzovların sağlamlığına baytarlar nəzarət edir. Fermaya sağlam buzovlar qəbul olunur. Qulaqlarına taxılan xüsusi çiplərlə hər birinə kimlik nömrəsi verilir. Sonrakı günlərdə buzov haqqında bütün məlumatlar aid olduqları nömrə ilə sistemə daxil edilir. Bu yolla dana haqqında bütün məlumatlar rahat izlənilir.
Bu izləmə nəticəsində yaranan şəffaflıq “AzProtein” məhsullarına özəllik verir və istehlakçıları 100 faiz inandırır.
Fermaya 6 aylıq ikən gətirilən buzovlar kəsim yaşına qədər burada yetişdirilir. Bu müddət ərzində qidalanmaları və sağlamlıqlarına nəzarət 24 saat ərzində “AzProtein”in baytarları və keyfiyyət-zəmanət heyəti tərəfindən həyata keçirilir.
“AzProtein” fermasında yetişən danalar xəstəlikdən uzaq, təbii və dinc mühitdə böyüyürlər. “AzProtein” markalı ətlər - danalar 12 aylıq ikən kəsildiyi üçün daha yumşaq və ləzzətlidir. Həmçinin, sümüyə görə itkisi az olur.
Əlaqə vasitələri:
İstehsal növbə rəisi (axşam növbəsi)
Namizədə Tələblər:
- Yaş həddi: 30 - 45 yaş
- Ət və ya yarımfabrikat istehsalı sahəsində azı 5 il iş təcrübəsi;
- Növbə rəhbəri, ustabaşı və ya aparıcı operator kimi təcrübəyə üstünlük verilir;
- İstehsalat texnologiyasını bilməli, formalaşdırma və qablaşdırma proseslərinə bələd olmalı;
- Məsuliyyətli, nizam-intizamlı və kollektivlə işləmə bacarığı;
- Gigiyena və təhlükəsizlik normalarını bilməli;
- Fiziki dayanıqlı, axşam/gecə növbəsində işləməyə hazır.
Üstünlük verilir:
- Qida sənayesi üzrə texniki təhsil;
- 1C və ya digər uçot sistemləri barədə anlayış;
- Yeni işçiləri öyrətmək bacarığı.
Vəzifə öhdəlikləri:
- İkinci növbə üzrə istehsal planının yerinə yetirilməsini təmin etmək;
- Operatorlar və qablaşdırıcıların işini təşkil etmək, tapşırıqların bölgüsünü aparmaq;
- Formalaşdırma, qablaşdırma, çəkidə nəzarət, sənədlərin düzgün aparılması;
- Xammalın vaxtında çatdırılmasını və avadanlığın işlək vəziyyətini nəzarətdə saxlamaq;
- İş sahəsində səliqə-sahmana nəzarət və sanitariya normalarının yerinə yetirilməsini təmin etmək;
- İstehsalat sənədlərini doldurmaq və məlumatları növbəti növbəyə ötürmək;
- Keyfiyyət şöbəsi, texniki şöbə və anbarla qarşılıqlı əlaqədə işləmək;
- HACCP sisteminə uyğun işləmək (təlim müəssisə tərəfindən veriləcəkdir).
- İstehsalat üçün lazım olan kotlet kütləsi və xammal əvvəlcədən hazırlanıb təqdim olunur.
- Növbə rəisi HACCP sisteminə uyğun işləyəcək və müəssisədə bu istiqamətdə təlim alacaqdır.
İş şəraiti
- Əmək haqqı: 1500-2000 manat (təcrübəyə əsasən təyin olunacaq).
- İş qrafiki: 6 günlük.
- Axşam növbəsi üçün nəzərdə tutulur, iş saat 16:00-da başlayır.
- Nahar şirkət tərəfindən təmin olunur. Koroğlu metrosundan servis fəaliyyət göstərir (müəssisə Buzovnada yerləşir).
Namizədlərdən öz CV-lərini müraciət edilən vakansiyanın adı qeyd olunmaqla Müraciət et düyməsində qeyd olunan elektron ünvanına göndərmələri xahiş olunur.