Boranı restoranlar şəbəkəsi



Şirkət haqqında:

Əlaqə vasitələri:




Filiallar üzrə Şef Aşpaz

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Bütün filiallarda mətbəx işlərinin məhsul standartlarına uyğun şəkildə icra olunmasını təmin etmək;
  • Mətbəx işçilərinin iş qaydalarına əməl etmələrinə nəzarət etmək və bu qaydaların effektiv tətbiqini təmin etmək;
  • Müntəzəm olaraq yoxlamalar aparmaq, hesabatlar hazırlamaq və nəticələr üzrə təqib işlərini həyata keçirmək;
  • Yeni məhsullar və potensial təchizatçılarla bağlı demo və təqdimat görüşlərini təşkil etmək;
  • Yeni məhsullar üçün reseptlərin hazırlanması və standartlara uyğunlaşdırılmasını təmin etmək;
  • Menyu və məhsul portfelinin inkişafı istiqamətində araşdırmalar aparmaq, təkliflər vermək və icrasını təmin etmək;
  • Qida təhlükəsizliyi,gigiyena və sanitariya qaydalarının qorunmasına nəzarət;
  • Məhsul sifarişi,ərzaq və xammalın düzgün istifadəsinə nəzarət;
  • Yeməklərin resepturasına,dadına,keyfiyyətinə və təqdimatına cavabdehlik daşımaq;
  • Təchizatçılarla sıx əməkdaşlıq edərək keyfiyyətə nəzarəti təmin etmək;
  • Komandaya texniki dəstək göstərmək, aşpazların inkişafı üçün təlimlər keçmək;
  • Brendin kulinariya baxımından keyfiyyətinin və imicinin qorunmasına nəzarət etmək.

Tələblər:

  • Şef Aşpaz vəzifəsində 3-5 il iş təcrübəsi;
  • Müxtəlif milli və beynəlxalq mətbəxlər üzrə bilik və bacarıqlar;
  • Yaradıcı yanaşma və yenilikçi ideyalar təqdim etmək bacarığı;
  • Ezamiyyətlərə və filiallar üzrə iş qrafikinə uyğunlaşma imkanı

İş haqqında:

  • 6 günlük iş qrafiki
  • Həftədə bir gün istirahət
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir
  • Əmək haqqı-Müsahibə əsasında

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Boranı restoranlar şəbəkəsi



Şirkət haqqında:

Əlaqə vasitələri:




Filiallar üzrə Şef Aşpaz

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Bütün filiallarda mətbəx işlərinin məhsul standartlarına uyğun şəkildə icra olunmasını təmin etmək;
  • Mətbəx işçilərinin iş qaydalarına əməl etmələrinə nəzarət etmək və bu qaydaların effektiv tətbiqini təmin etmək;
  • Müntəzəm olaraq yoxlamalar aparmaq, hesabatlar hazırlamaq və nəticələr üzrə təqib işlərini həyata keçirmək;
  • Yeni məhsullar və potensial təchizatçılarla bağlı demo və təqdimat görüşlərini təşkil etmək;
  • Yeni məhsullar üçün reseptlərin hazırlanması və standartlara uyğunlaşdırılmasını təmin etmək;
  • Menyu və məhsul portfelinin inkişafı istiqamətində araşdırmalar aparmaq, təkliflər vermək və icrasını təmin etmək;
  • Qida təhlükəsizliyi,gigiyena və sanitariya qaydalarının qorunmasına nəzarət;
  • Məhsul sifarişi,ərzaq və xammalın düzgün istifadəsinə nəzarət;
  • Yeməklərin resepturasına,dadına,keyfiyyətinə və təqdimatına cavabdehlik daşımaq;
  • Təchizatçılarla sıx əməkdaşlıq edərək keyfiyyətə nəzarəti təmin etmək;
  • Komandaya texniki dəstək göstərmək, aşpazların inkişafı üçün təlimlər keçmək;
  • Brendin kulinariya baxımından keyfiyyətinin və imicinin qorunmasına nəzarət etmək.

Tələblər:

  • Şef Aşpaz vəzifəsində 3-5 il iş təcrübəsi;
  • Müxtəlif milli və beynəlxalq mətbəxlər üzrə bilik və bacarıqlar;
  • Yaradıcı yanaşma və yenilikçi ideyalar təqdim etmək bacarığı;
  • Ezamiyyətlərə və filiallar üzrə iş qrafikinə uyğunlaşma imkanı

İş haqqında:

  • 6 günlük iş qrafiki
  • Həftədə bir gün istirahət
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir
  • Əmək haqqı-Müsahibə əsasında

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Xəyalındakı işi umano.az ilə tap