Boranı restoranlar şəbəkəsi



Şirkət haqqında:

Əlaqə vasitələri:




Restoran Meneceri

Vəzifə öhdəlikləri: 

  • Restoranın fasiləsiz fəaliyyətinin təşkili 
  • Standartların tələblərinə riayət edilməsinə nəzarət 
  • Müştərilərlə danışıqların aparılması 
  • Məhsulların keyfiyyətinə, saxlanma şəraitinə və müddətinə nəzarət 
  • Restorandakı bütün mətbəx avadanlıqlarının təmizlik və gigiyena standartlarına uyğun olmasının təmin edilməsi 
  • Sifarişlərin qaydalara əsasən qəbulunu tənzimləmək və nəzarət etmək
  • Müştəri məmnuniyyətinin təmin olunması üçün tədbirlər görmək, daima yeniliklər edərək rəhbərliyə təkliflər vermək 
  • İşçi heyəti arasında daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək 
  • Heyətin iş qrafiki, istirahət günləri və daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək 
  • İşçi heyətinin seçimi, təlimləndirilməsi və motivasiyasında iştirak 
  • Gigiyena və təhlükəsizlik qaydalarına uyğun olaraq ehtiyac yarandıqda mətbəx personalına dəstək olmaq. 
  • Nağd, nağdsız ödəmə əməliyyatlarının müvafiq prosedura əsasən aparılmasını təmin etmək.  

Namizədə dair tələblər: 

  • Təhsil: Ali təhsil 
  • İş təcrübəsi : Restoran sahəsində menecer/direktor vəzifəsində minumum 3 il iş təcrübəsi 
  • Yüksək səviyyədə ünsiyyət qurabilmə və təşkilatçılıq qabiliyyəti 
  • İdarəçiliyində minumum 50 nəfərlik heyətin olması; 
  • Detallara diqqət etmək bacarığı 
  • Əmək intizamına riayət etmək 
  • Kollektivdə işləmək bacarığı; 
  • Kompüter bilikləri: MS Office 
  • Dil bilikləri: Rus dili və ya İngilis dili 

İş şəraiti: 

  • İş qrafiki: 6 günlük dəyişkən iş qrafiki 
  • İstirahət günü: həftədə 1 gün 
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir
  • Azərbaycan Respublikası Əmək Q. əsasən rəsmiləşdirilmə 
  • Əmək haqqı: müsahibə əsasında

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Boranı restoranlar şəbəkəsi



Şirkət haqqında:

Əlaqə vasitələri:




Restoran Meneceri

Vəzifə öhdəlikləri: 

  • Restoranın fasiləsiz fəaliyyətinin təşkili 
  • Standartların tələblərinə riayət edilməsinə nəzarət 
  • Müştərilərlə danışıqların aparılması 
  • Məhsulların keyfiyyətinə, saxlanma şəraitinə və müddətinə nəzarət 
  • Restorandakı bütün mətbəx avadanlıqlarının təmizlik və gigiyena standartlarına uyğun olmasının təmin edilməsi 
  • Sifarişlərin qaydalara əsasən qəbulunu tənzimləmək və nəzarət etmək
  • Müştəri məmnuniyyətinin təmin olunması üçün tədbirlər görmək, daima yeniliklər edərək rəhbərliyə təkliflər vermək 
  • İşçi heyəti arasında daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək 
  • Heyətin iş qrafiki, istirahət günləri və daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək 
  • İşçi heyətinin seçimi, təlimləndirilməsi və motivasiyasında iştirak 
  • Gigiyena və təhlükəsizlik qaydalarına uyğun olaraq ehtiyac yarandıqda mətbəx personalına dəstək olmaq. 
  • Nağd, nağdsız ödəmə əməliyyatlarının müvafiq prosedura əsasən aparılmasını təmin etmək.  

Namizədə dair tələblər: 

  • Təhsil: Ali təhsil 
  • İş təcrübəsi : Restoran sahəsində menecer/direktor vəzifəsində minumum 3 il iş təcrübəsi 
  • Yüksək səviyyədə ünsiyyət qurabilmə və təşkilatçılıq qabiliyyəti 
  • İdarəçiliyində minumum 50 nəfərlik heyətin olması; 
  • Detallara diqqət etmək bacarığı 
  • Əmək intizamına riayət etmək 
  • Kollektivdə işləmək bacarığı; 
  • Kompüter bilikləri: MS Office 
  • Dil bilikləri: Rus dili və ya İngilis dili 

İş şəraiti: 

  • İş qrafiki: 6 günlük dəyişkən iş qrafiki 
  • İstirahət günü: həftədə 1 gün 
  • Nahar şirkət tərəfindən verilir
  • Azərbaycan Respublikası Əmək Q. əsasən rəsmiləşdirilmə 
  • Əmək haqqı: müsahibə əsasında

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Xəyalındakı işi umano.az ilə tap