Hilton Garden Inn Baku



Şirkət haqqında:

Əlaqə vasitələri:




Baş aşpaz

Hilton Garden Inn Baku komandasının bir hissəsi olun və kariyeranızı inkişaf etdirin!

Şöbə: Mətbəx

Ünvan: Bakı şəhəri

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Otelin mətbəx fəaliyyətinin idarə edilməsi və təşkil olunması;
  • Menyu planlaması, mövsümi məhsullardan istifadə edərək fərqli və innovativ yeməklər hazırlamaq;
  • Mətbəx komandası ilə əməkdaşlıq edərək yüksək keyfiyyətli yeməklərin hazırlanması;
  • Mətbəxə gələn xammal və materialların idarə edilməsi, onların düzgün saxlanılması;
  • Mətbəx işlərinin təhlükəsizlik və sanitariya qaydalarına uyğun aparılması;
  • Komanda üzvlərinin təlimatlandırılması və inkişafına nəzarət etmək;
  • Otelin digər şöbələri ilə sıx əməkdaşlıq etmək;

Tələblər:

  • Kulinariya sahəsində ən azı 5 il təcrübə, minimum 2 il baş aşpaz olaraq işləmə təcrübəsi arzuolunandır
  • Beynəlxalq mətbəxlərə dair geniş bilik və təcrübə
  • Komanda rəhbərliyi və motivasiya bacarığı
  • Yüksək təşkilatçılıq və vaxtın idarəolunması qabiliyyəti
  • Yüksək səviyyədə İngilis dili biliyi
  • Sanitariya və təhlükəsizlik qaydaları haqqında dərindən məlumat

İşçinin təminatları:

  • Qidalanma (işçi yeməkxanasında);
  • Könüllü tibbi siğorta;
  • TABİA Group – un tabeliyində olan çoxsaylı hotellərdə və SPA mərkəzlərində endirim imkanı;
  • Təlim və inkişaf proqramlarında iştirak imkanları;

Uyğun namizədlərdən CV-lərini mövzu yerinə “Baş aşpaz” yazmaqla Müraciət et düyməsində qeyd olunan elektron poçt ünvanına göndərmələri xahiş olunur.

Yalnız vakansiya tələblərinə cavab verən seçilmiş namizədlərlə əlaqə saxlanılacaq

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Hilton Garden Inn Baku



Şirkət haqqında:

Əlaqə vasitələri:




Baş aşpaz

Hilton Garden Inn Baku komandasının bir hissəsi olun və kariyeranızı inkişaf etdirin!

Şöbə: Mətbəx

Ünvan: Bakı şəhəri

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Otelin mətbəx fəaliyyətinin idarə edilməsi və təşkil olunması;
  • Menyu planlaması, mövsümi məhsullardan istifadə edərək fərqli və innovativ yeməklər hazırlamaq;
  • Mətbəx komandası ilə əməkdaşlıq edərək yüksək keyfiyyətli yeməklərin hazırlanması;
  • Mətbəxə gələn xammal və materialların idarə edilməsi, onların düzgün saxlanılması;
  • Mətbəx işlərinin təhlükəsizlik və sanitariya qaydalarına uyğun aparılması;
  • Komanda üzvlərinin təlimatlandırılması və inkişafına nəzarət etmək;
  • Otelin digər şöbələri ilə sıx əməkdaşlıq etmək;

Tələblər:

  • Kulinariya sahəsində ən azı 5 il təcrübə, minimum 2 il baş aşpaz olaraq işləmə təcrübəsi arzuolunandır
  • Beynəlxalq mətbəxlərə dair geniş bilik və təcrübə
  • Komanda rəhbərliyi və motivasiya bacarığı
  • Yüksək təşkilatçılıq və vaxtın idarəolunması qabiliyyəti
  • Yüksək səviyyədə İngilis dili biliyi
  • Sanitariya və təhlükəsizlik qaydaları haqqında dərindən məlumat

İşçinin təminatları:

  • Qidalanma (işçi yeməkxanasında);
  • Könüllü tibbi siğorta;
  • TABİA Group – un tabeliyində olan çoxsaylı hotellərdə və SPA mərkəzlərində endirim imkanı;
  • Təlim və inkişaf proqramlarında iştirak imkanları;

Uyğun namizədlərdən CV-lərini mövzu yerinə “Baş aşpaz” yazmaqla Müraciət et düyməsində qeyd olunan elektron poçt ünvanına göndərmələri xahiş olunur.

Yalnız vakansiya tələblərinə cavab verən seçilmiş namizədlərlə əlaqə saxlanılacaq

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Xəyalındakı işi umano.az ilə tap