Sinteks Group of Companies



Şirkət haqqında:

1996-cı ildə əsası qoyulan Sinteks Şirkətlər Qrupu, Qafqaz və Orta Asiyanın ən böyük və uğurlu pərakəndə satış şirkətlərindən biridir.


Sinteks 300-dən çox dəb, zərgərlik, parfumeriya ve kosmetika = brendlərini, ev əşyaları mağazalarını və 10-dan çox kafeteriya filialını idarə edir.


Aparıcı Moda Brendləri - Alexander McQueen, Armani Exchange, Balenciaga , Bally, Bottega Veneta, Burberry, Chloe, Corneliani, Diane Von Furstenberg, Diesel, D&G kids, Ermanno Scervino, Emporio Armani, Ermenegildo Zegna, Escada, ETRO, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Gucci Kids, Guess, Hugo Boss, ISAIA, Jimmy Choo, Kiton, Lloyd, Marc Jacobs, Marciano, Marina Rinaldi, Marni, Max Mara, MAX&CO, Michael Kors, Pal Zileri, Paul & Shark, Patrizia Pepe, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, St. John, Stella McCartney, Tory Burch, Tod's, YSL, Weekend Max Mara, Ermano Scervino, Sandro.


Zərgərlik portfelinə Chaumet, Damiani, Repossi, Adamas Milano, Nessa, Sydney Evan, Mounser, Parulina, Palmiero, Mattia Cielo, Mariani, Nikos Koulis, Nigaam, Sirus Tanya, Shamballa Jewels, Sara Weinstock, PERLOTA, Sutra kimi və digər məşhur brendlər daxildir.


SINTEKS həmçinin Azərbaycanda EMPORIUM, SCOOP, BISQUE və ALBATROS kimi məşhur konseptual mağazaların təsisçisidir.


Mass market portfelinə - New Yorker, Next, Mango, Oxxo brendlər daxildir.


Qida və İçki sahəsində SINTEKS Gloria Jean's Coffee Shops-un Bakıdakı 10 əsas məkanını və Port Baku Mall-da Emporium kafesini əhatə edir.


2020-ci ildən etibarən ev əşyaları, aksesuarlar və dekorasiya üzrə ixtisaslaşan Hom*me brendi hazırda 4 mağazaya qədər genişlənib.

Əlaqə vasitələri:




Bölmə Aşpazı (Chef de Partie)

Sinteks Şirkətlər Qrupunda hazırda Bölmə Aşpazı (Chef de Partie)” vakansiyası mövcuddur.

İş yeri: Emporium Café (Sea Breeze)

Namizədlərin nəzərinə: Tələblərə diqqət yetirilməsini və CV-də müvafiq bilik və bacarıqların işarə edilməsini xahiş edirik.

Vəzifənin rolu:

Chef de Partie (CDP) vəzifəsinin məqsədi, mətbəx stansiyasının effektiv və yüksək keyfiyyətlə işləməsini təmin etmək, aşpaz heyətini idarə edərək məhsulun keyfiyyətini və təqdimatını qorumaq, həmçinin sanitariya və təhlükəsizlik prosedurlarına riayət etməkdir. Vəzifə, həmçinin yeni menyu elementlərinin yaradılmasında və mətbəx heyətinin inkişafında aktiv rol oynamağı hədəfləyir.

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Stansiyanın bütün əməliyyatlarına rəhbərlik etmək – hazırlıqdan başlayaraq servisə qədər tam məsuliyyət daşımaq.
  • Demi Chef və Commis üzərində rəhbərlik etmək, onların peşəkar inkişafını təmin etmək və təlimlər keçmək.
  • Gündəlik və həftəlik hazırlıq siyahılarını tərtib etmək və onların vaxtında yerinə yetirilməsini təmin etmək.
  • Məhsulun keyfiyyətinə və görünüşünə nəzarət; porsiyaların düzgünlüyü, stansiya (isti və ya soyuq, anbar və ya soyuq otaq) yarımfabrikat və hazır məhsulların düzgünlüyünü təmin etmək.
  • Hazırlıq planlamasını Sous Chef ilə əməkdaşlıq edərək həyata keçirmək və təchizat ehtiyaclarını düzgün şəkildə bildirmək.
  • Mətbəx heyətinin peşəkar inkişafını dəstəkləmək və təcrübə mübadiləsi aparmaq.
  • Mətbəxdə səmərəli və koordinasiyalı əməliyyat axınını yaratmaq
  • Yeni menyu elementlərinin yaradılmasında və test mərhələsində aktiv iştirak etmək
  • Sanitar, təhlükəsizlik və HACCP prosedurlarının icrasına birbaşa nəzarət etmək

Professional biliklər:

  • Fine Dining və/ya Set Menü bilikləri, müasir texnikalara açıq yanaşma.
  • Kreativ düşüncə və məhsul təqdimatına estetik yanaşma.
  • Təşkilatçılıq və məsuliyyət hissi yüksək səviyyədə.
  • Komandanın bir hissəsi kimi düşünmək və performansa töhfə vermək.
  • Fine Dining və/ya Set Menü bilikləri, müasir texnikalara açıq yanaşma.
  • Kreativ düşüncə və məhsul təqdimatına estetik yanaşma.
  • Təşkilatçılıq və məsuliyyət hissi yüksək səviyyədə.
  • Komandanın bir hissəsi kimi düşünmək və performansa töhfə vermək.

Təhsil:

  • Orta və ya ali təhsil

İş təcrübəsi:

  • Minimum 3–5 il A’la carte təcrübə və komandaya liderlik təcrübəsi

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Sinteks Group of Companies



Şirkət haqqında:

1996-cı ildə əsası qoyulan Sinteks Şirkətlər Qrupu, Qafqaz və Orta Asiyanın ən böyük və uğurlu pərakəndə satış şirkətlərindən biridir.


Sinteks 300-dən çox dəb, zərgərlik, parfumeriya ve kosmetika = brendlərini, ev əşyaları mağazalarını və 10-dan çox kafeteriya filialını idarə edir.


Aparıcı Moda Brendləri - Alexander McQueen, Armani Exchange, Balenciaga , Bally, Bottega Veneta, Burberry, Chloe, Corneliani, Diane Von Furstenberg, Diesel, D&G kids, Ermanno Scervino, Emporio Armani, Ermenegildo Zegna, Escada, ETRO, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Gucci Kids, Guess, Hugo Boss, ISAIA, Jimmy Choo, Kiton, Lloyd, Marc Jacobs, Marciano, Marina Rinaldi, Marni, Max Mara, MAX&CO, Michael Kors, Pal Zileri, Paul & Shark, Patrizia Pepe, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, St. John, Stella McCartney, Tory Burch, Tod's, YSL, Weekend Max Mara, Ermano Scervino, Sandro.


Zərgərlik portfelinə Chaumet, Damiani, Repossi, Adamas Milano, Nessa, Sydney Evan, Mounser, Parulina, Palmiero, Mattia Cielo, Mariani, Nikos Koulis, Nigaam, Sirus Tanya, Shamballa Jewels, Sara Weinstock, PERLOTA, Sutra kimi və digər məşhur brendlər daxildir.


SINTEKS həmçinin Azərbaycanda EMPORIUM, SCOOP, BISQUE və ALBATROS kimi məşhur konseptual mağazaların təsisçisidir.


Mass market portfelinə - New Yorker, Next, Mango, Oxxo brendlər daxildir.


Qida və İçki sahəsində SINTEKS Gloria Jean's Coffee Shops-un Bakıdakı 10 əsas məkanını və Port Baku Mall-da Emporium kafesini əhatə edir.


2020-ci ildən etibarən ev əşyaları, aksesuarlar və dekorasiya üzrə ixtisaslaşan Hom*me brendi hazırda 4 mağazaya qədər genişlənib.

Əlaqə vasitələri:




Bölmə Aşpazı (Chef de Partie)

Sinteks Şirkətlər Qrupunda hazırda Bölmə Aşpazı (Chef de Partie)” vakansiyası mövcuddur.

İş yeri: Emporium Café (Sea Breeze)

Namizədlərin nəzərinə: Tələblərə diqqət yetirilməsini və CV-də müvafiq bilik və bacarıqların işarə edilməsini xahiş edirik.

Vəzifənin rolu:

Chef de Partie (CDP) vəzifəsinin məqsədi, mətbəx stansiyasının effektiv və yüksək keyfiyyətlə işləməsini təmin etmək, aşpaz heyətini idarə edərək məhsulun keyfiyyətini və təqdimatını qorumaq, həmçinin sanitariya və təhlükəsizlik prosedurlarına riayət etməkdir. Vəzifə, həmçinin yeni menyu elementlərinin yaradılmasında və mətbəx heyətinin inkişafında aktiv rol oynamağı hədəfləyir.

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Stansiyanın bütün əməliyyatlarına rəhbərlik etmək – hazırlıqdan başlayaraq servisə qədər tam məsuliyyət daşımaq.
  • Demi Chef və Commis üzərində rəhbərlik etmək, onların peşəkar inkişafını təmin etmək və təlimlər keçmək.
  • Gündəlik və həftəlik hazırlıq siyahılarını tərtib etmək və onların vaxtında yerinə yetirilməsini təmin etmək.
  • Məhsulun keyfiyyətinə və görünüşünə nəzarət; porsiyaların düzgünlüyü, stansiya (isti və ya soyuq, anbar və ya soyuq otaq) yarımfabrikat və hazır məhsulların düzgünlüyünü təmin etmək.
  • Hazırlıq planlamasını Sous Chef ilə əməkdaşlıq edərək həyata keçirmək və təchizat ehtiyaclarını düzgün şəkildə bildirmək.
  • Mətbəx heyətinin peşəkar inkişafını dəstəkləmək və təcrübə mübadiləsi aparmaq.
  • Mətbəxdə səmərəli və koordinasiyalı əməliyyat axınını yaratmaq
  • Yeni menyu elementlərinin yaradılmasında və test mərhələsində aktiv iştirak etmək
  • Sanitar, təhlükəsizlik və HACCP prosedurlarının icrasına birbaşa nəzarət etmək

Professional biliklər:

  • Fine Dining və/ya Set Menü bilikləri, müasir texnikalara açıq yanaşma.
  • Kreativ düşüncə və məhsul təqdimatına estetik yanaşma.
  • Təşkilatçılıq və məsuliyyət hissi yüksək səviyyədə.
  • Komandanın bir hissəsi kimi düşünmək və performansa töhfə vermək.
  • Fine Dining və/ya Set Menü bilikləri, müasir texnikalara açıq yanaşma.
  • Kreativ düşüncə və məhsul təqdimatına estetik yanaşma.
  • Təşkilatçılıq və məsuliyyət hissi yüksək səviyyədə.
  • Komandanın bir hissəsi kimi düşünmək və performansa töhfə vermək.

Təhsil:

  • Orta və ya ali təhsil

İş təcrübəsi:

  • Minimum 3–5 il A’la carte təcrübə və komandaya liderlik təcrübəsi

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Xəyalındakı işi umano.az ilə tap