Coffeemania



Şirkət haqqında:

30 illik təcrübə ilə qurulan Coffeemania Markası, 2009 cu ildə İzmirdə fəaliyyət başlamışdır.


2017 ci ildən etibarən Azərbaycanda ilk filialı müştərilərin xidmətindədir.


Hal-hazırda Coffeemania Restoranlar şəbəkəsinin Bakı şəhərində 3, Gəncə şəhərində isə 1 filialı fəaliyyətini davam etdirir.


Azərbaycanda yola çıxdığımız zaman ilk hədəfimiz “keyfiyyətli qəhvə dedikdə ağıla gələn ilk marka” olmaqdır.


Əsas məqsədimiz “keyfiyyətli qəhvə mədəniyyətini” Azərbaycanın hər bir nöqtəsinə çatdırmaqdır.


Gələn qonaqların hər bir ehtiyac və istəklərinə cavab verə bilmək və  keyfiyyət standartlarına ən gözəl şəkildə qorumaq əsas prinsipimizdir.

Əlaqə vasitələri:




Baş aşpaz

Vəzifə və məsuliyyətlər:

  • Qida əlavələrinin və qəlyanaltılarının müxtəlif növlərinin hazırlanması. 
  • Menyuda yer alan məhsulların resepturalarının hazırlanmasını təmin etmək.
  • Mətbəxin təmizliyinə və gigiyena vəziyyətinə nəzarət etmək.
  • Mətbəx üçün lazım olan mal və materialların siyahısını hazırlamaq və onların alınmasını təmin etmək.
  • Mal-materialların təhvil-təslim işlərini aparmaq və stok vəziyyəti barədə rəhbərliyə məlumat vermək.
  • Əməyin mühafizəsi, təhlükəsizliyi, sanitar-gigiyena və yanğından mühafizə tələblərini öyrənmək, mənimsəmək və onlara tam əməl etmək.
  • İş zamanı özünün və digər işçilərin təhlükəsizliyini təmin etmək, həyati təhlükəli mənbələrdə şəxsi icazə olmadan iş görməmək.
  • Verilmiş xüsusi geyimdə və ayaqqabıda işləmək, əməyin mühafizəsi üzrə normalar və qaydalara uyğun olaraq fərdi və kollektiv mühafizə vasitələrindən istifadə etmək.
  • Komandanın iş çərçivəsində, verilən tapşırıqlara riayət etməsini təmin etmək.
  • Alınmış ərzaqların qəbulu zamanı onların keyfiyyətini, istifadə tarixini, tərkibini, dadının standartlara uyğun olmasını, kəsim formasını, ölçüsünün düzgün olmasını yoxlamaq;
  • Milli və xarici mətbəx haqqında məlumat, təcrübəyə sahib olmaq.

Namizədə tələblər:

  • Təmizkarlıq, gülərüzlülük, pozitivlik kimi müsbət keyfiyyətlərə sahib olmaq.
  • İş vaxtı təmiz və nizamlı görünmək.
  • Yüksək işgüzarlıq qabiliyyəti, punktuallıq və kollektivlə işləmək bacarığı.
  • Stressə davalı olmaq.
  • Aşpazlıq və ya qida xidməti sahəsində ən azı 2 il iş təcrübəsi.
  • Sanitar-gigiyena və əməyin mühafizəsi qaydaları barədə dərin bilik.
  • Qida təhlükəsizliyi standartları və normalarını bilmə və tətbiq etmə bacarığı.
  • Təşkilatçılıq və idarəetmə bacarığı, komanda ilə işləmək qabiliyyəti.
  • Yüksək məsuliyyət və diqqətlilik.

Şərtlər:

  • Is günü/saati – Növbəli is qrafiki.
  • İstirahət – həftədə 1 gün,
  • Restoran Əhmədli metro stansiyasına yaxın yerləşir.
  • Əmək haqqı və digər şərtlər müsahibə zamanı müzakirə olunacaq,
  • Azərbaycan Respublikası Əmək Məcəlləsinə əsasən sənədləşmə.

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Coffeemania



Şirkət haqqında:

30 illik təcrübə ilə qurulan Coffeemania Markası, 2009 cu ildə İzmirdə fəaliyyət başlamışdır.


2017 ci ildən etibarən Azərbaycanda ilk filialı müştərilərin xidmətindədir.


Hal-hazırda Coffeemania Restoranlar şəbəkəsinin Bakı şəhərində 3, Gəncə şəhərində isə 1 filialı fəaliyyətini davam etdirir.


Azərbaycanda yola çıxdığımız zaman ilk hədəfimiz “keyfiyyətli qəhvə dedikdə ağıla gələn ilk marka” olmaqdır.


Əsas məqsədimiz “keyfiyyətli qəhvə mədəniyyətini” Azərbaycanın hər bir nöqtəsinə çatdırmaqdır.


Gələn qonaqların hər bir ehtiyac və istəklərinə cavab verə bilmək və  keyfiyyət standartlarına ən gözəl şəkildə qorumaq əsas prinsipimizdir.

Əlaqə vasitələri:




Baş aşpaz

Vəzifə və məsuliyyətlər:

  • Qida əlavələrinin və qəlyanaltılarının müxtəlif növlərinin hazırlanması. 
  • Menyuda yer alan məhsulların resepturalarının hazırlanmasını təmin etmək.
  • Mətbəxin təmizliyinə və gigiyena vəziyyətinə nəzarət etmək.
  • Mətbəx üçün lazım olan mal və materialların siyahısını hazırlamaq və onların alınmasını təmin etmək.
  • Mal-materialların təhvil-təslim işlərini aparmaq və stok vəziyyəti barədə rəhbərliyə məlumat vermək.
  • Əməyin mühafizəsi, təhlükəsizliyi, sanitar-gigiyena və yanğından mühafizə tələblərini öyrənmək, mənimsəmək və onlara tam əməl etmək.
  • İş zamanı özünün və digər işçilərin təhlükəsizliyini təmin etmək, həyati təhlükəli mənbələrdə şəxsi icazə olmadan iş görməmək.
  • Verilmiş xüsusi geyimdə və ayaqqabıda işləmək, əməyin mühafizəsi üzrə normalar və qaydalara uyğun olaraq fərdi və kollektiv mühafizə vasitələrindən istifadə etmək.
  • Komandanın iş çərçivəsində, verilən tapşırıqlara riayət etməsini təmin etmək.
  • Alınmış ərzaqların qəbulu zamanı onların keyfiyyətini, istifadə tarixini, tərkibini, dadının standartlara uyğun olmasını, kəsim formasını, ölçüsünün düzgün olmasını yoxlamaq;
  • Milli və xarici mətbəx haqqında məlumat, təcrübəyə sahib olmaq.

Namizədə tələblər:

  • Təmizkarlıq, gülərüzlülük, pozitivlik kimi müsbət keyfiyyətlərə sahib olmaq.
  • İş vaxtı təmiz və nizamlı görünmək.
  • Yüksək işgüzarlıq qabiliyyəti, punktuallıq və kollektivlə işləmək bacarığı.
  • Stressə davalı olmaq.
  • Aşpazlıq və ya qida xidməti sahəsində ən azı 2 il iş təcrübəsi.
  • Sanitar-gigiyena və əməyin mühafizəsi qaydaları barədə dərin bilik.
  • Qida təhlükəsizliyi standartları və normalarını bilmə və tətbiq etmə bacarığı.
  • Təşkilatçılıq və idarəetmə bacarığı, komanda ilə işləmək qabiliyyəti.
  • Yüksək məsuliyyət və diqqətlilik.

Şərtlər:

  • Is günü/saati – Növbəli is qrafiki.
  • İstirahət – həftədə 1 gün,
  • Restoran Əhmədli metro stansiyasına yaxın yerləşir.
  • Əmək haqqı və digər şərtlər müsahibə zamanı müzakirə olunacaq,
  • Azərbaycan Respublikası Əmək Məcəlləsinə əsasən sənədləşmə.

  • Bizi izləyin:

İş üçün müraciət edin



Xəyalındakı işi umano.az ilə tap